15/01/2019 15/01/2019 Τη μνήμη του Οσίου Αντωνίου του Μεγάλου, Καθηγητού της ερήμου, εορτάζει η Εκκλησία μας την Πέμπτη 17/1. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί: Αγίου Αντωνίου Βόλου Την παραμονή της εορτής, στις 6μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο....
15 Ιανουαρίου, 2019 - 12:42
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2019 - 13:55

Πανηγύρεις Αγίου Αντωνίου στην Ι.Μ. Δημητριάδος

Διαδώστε:
Πανηγύρεις Αγίου Αντωνίου στην Ι.Μ. Δημητριάδος

Τη μνήμη του Οσίου Αντωνίου του Μεγάλου, Καθηγητού της ερήμου, εορτάζει η Εκκλησία μας την Πέμπτη 17/1.

Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Αγίου Αντωνίου Βόλου

Την παραμονή της εορτής, στις 6μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίου Αντωνίου Αγιάς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερές Αγρυπνίες

– Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή του Οσίου Αντωνίου θα τελεστεί στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου, την Τετάρτη 16 προς Πέμπτη 17/1, από τις 7μ.μ. έως τη 1π.μ. Στο τέλος της Αγρυπνίας θα τελεστεί Μνημόσυνο για τον Μακαριστό Γέροντα της Μονής π. Αντώνιο Ζούπη

– Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή του Οσίου Αντωνίου θα τελεστεί και στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου Βόλου, την Τετάρτη 16/1, από τις 8.30 μ.μ. ως τις 12.30 π.μ.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων