09/10/2018 11/10/2018 Μια εξαιρετική λατρευτική εμπειρία είχε την ευκαιρία να βιώσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου η τοπική εκπαιδευτική κοινότητα. Πρόκειται για το ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου, που τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, στην έναρξη ακόμα μίας σχολικής χρονιάς για τους Δασκάλους και τους Καθηγητές της περιοχής μας και τις οικογένειές τους, που επισφραγίζει την άριστη συνεργασία...
09 Οκτωβρίου, 2018 - 7:18
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:20

Το Μυστήριο του Ευχελαίου για τους Εκπαιδευτικούς Μαγνησίας

Διαδώστε:
Το Μυστήριο του Ευχελαίου για τους Εκπαιδευτικούς Μαγνησίας

Μια εξαιρετική λατρευτική εμπειρία είχε την ευκαιρία να βιώσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου η τοπική εκπαιδευτική κοινότητα.

Πρόκειται για το ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου, που τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, στην έναρξη ακόμα μίας σχολικής χρονιάς για τους Δασκάλους και τους Καθηγητές της περιοχής μας και τις οικογένειές τους, που επισφραγίζει την άριστη συνεργασία Ιεράς Μητροπόλεως και Εκπαιδευτικών, επ’ ωφελεία του εκπαιδευτικού τους έργου.

Στο ιερό Μυστήριο βρέθηκαν οι Δ/ντές της Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ.κ. Γεώργιος Πολύζος και Σωκράτης Σαβελίδης, καθώς και πλήθος εκπαιδευτικών λειτουργών, που κατέκλυσαν τον Μητροπολιτικό μας Ναό.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους δύο Δ/ντές Εκπαίδευσης για την εκλεκτή συνεργασία, σε κλίμα απόλυτη εμπιστοσύνης: «Σ’ αυτήν την κρίσιμη εποχή νιώθω ότι είναι δώρο Θεού στον τόπο μας να μπορούμε να νιώθουμε τους τόσο σημαντικούς καρπούς της εμπιστοσύνης και της συνεργασίας. Έχετε στα χέρια σας ό,τι πολυτιμότερο έχει ο τόπος μας. Είστε εσείς, που γαλουχείτε ψυχές παιδιών, εσείς, που σας εμπιστευόμαστε το μέλλον αυτού του τόπου και είστε άξιοι της αποστολής σας. Γι’ αυτό προσευχόμαστε η Χάρις του Θεού να σας επισκιάζει, να έχετε υγεία ψυχής και σώματος, να επιτελείτε το έργο που η Πολιτεία και ο λαός μας σας έχει εμπιστευθεί και παρ’ όλες τις δυσκολίες, να μπορείτε να αντεπεξέρχεστε στα προβλήματα. Η συνεργασία μας είναι δεδομένη και είναι αυτή που θέλει ο λαός μας σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα. Θα είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να προσφέρουμε ό,τι είναι δυνατόν, ως Τοπική Εκκλησία, όπως συμβαίνει με το πρόβλημα του υποσιτισμού των παιδιών, με το πρόγραμμα για τα παιδιά ΡΟΜΑ κ.άλ.».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων