16/02/2024 16/02/2024 Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος θα είναι ομιλητής στην 5η διάλεξη που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.  Με τη ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Βόλου, συνεχίζει την σειρά των Αγιολογικών διαλέξεων, αφιερωμένων στους νεοφανείς Αγίους της εποχής μας. Εκλεκτοί ομιλητές, από διάφορα...
16 Φεβρουαρίου, 2024 - 11:52
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2024 - 11:56

Διάλεξη Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου στον Μητροπολιτικό Ναό Βόλου

Διαδώστε:
Διάλεξη Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου στον Μητροπολιτικό Ναό Βόλου

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος θα είναι ομιλητής στην 5η διάλεξη που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου. 

Με τη ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Βόλου, συνεχίζει την σειρά των Αγιολογικών διαλέξεων, αφιερωμένων στους νεοφανείς Αγίους της εποχής μας.

Εκλεκτοί ομιλητές, από διάφορα μέλη της Ελλάδος, παρουσιάζουν στο πλήρωμα της Τοπικής Εκκλησίας, πρόσωπα αγιασμένα του καιρού μας, με τα οποία, οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν συνυπάρξει και μαθήτευσαν κοντά τους. Σκοπός των διαλέξεων αυτών είναι να αντλήσουμε διδάγματα ζωής από Αγίους που έζησαν στα χρόνια μας, αντιστάθηκαν στο εκκοσμικευμένο πνεύμα της εποχής μας και απέδειξαν ότι η Αγιότητα δεν είναι μια ξεπερασμένη υπόθεση του χθες, αλλά η διαχρονική εμπειρία της Εκκλησίας και η σταθερή προοπτική όλων μας.

Η 5η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στις 6μ.μ. και θα είναι αφιερωμένη στον Όσιο Ιερώνυμο Σιμωνοπετρίτη. Ομιλητής θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων