19/02/2019 19/02/2019 Για 7η συνεχή χρονιά η Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου, σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ. “ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ” και τον Σύνδεσμο Νέων της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος, προσπαθεί με τους «Διαλόγους Θεολογίας – Ψυχολογίας» να μοιραστεί σκέψεις και προβληματισμούς με τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας και με κάθε ενδιαφερόμενο γύρω από σύγχρονα ψυχοκοινωνικά και προσωπικά προβλήματα. Η πρώτη...
19 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:06
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2019 - 10:07

Διάλογοι Θεολογίας – Ψυχολογίας για 7η συνεχή χρονιά από την Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών

Διαδώστε:
Διάλογοι Θεολογίας – Ψυχολογίας για 7η συνεχή χρονιά από την Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών

Για 7η συνεχή χρονιά η Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου, σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ. “ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ” και τον Σύνδεσμο Νέων της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος, προσπαθεί με τους «Διαλόγους Θεολογίας – Ψυχολογίας» να μοιραστεί σκέψεις και προβληματισμούς με τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας και με κάθε ενδιαφερόμενο γύρω από σύγχρονα ψυχοκοινωνικά και προσωπικά προβλήματα.

Η πρώτη συνάντηση της σειράς Διάλογοι Θεολογίας – Ψυχολογίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 6.30 μ.μ. στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (Κτήριο Ματσάγγου), 28ης Οκτωβρίου (Αλεξάνδρας) με Παύλου Μελά, και θα έχει ως θέμα: «Ο Εαυτός μου και ο Άλλος: Ενοχή και Συγχώρηση», με προσκεκλημένους ομιλητές τον Δημήτριο Κυριαζή, Ψυχίατρο, Ψυχαναλυτή και τον π. Βασίλειο Θερμό, Ψυχίατρο παίδων και εφήβων, Αν. Καθηγητή της Ανωτ. Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών.

Η δεύτερη συνάντηση θα λάβει χώρα το Σάββατο 16 Μαρτίου και ώρα 6.30΄μ.μ., στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (Κτήριο Ματσάγγου), 28ης Οκτωβρίου (Αλεξάνδρας) με Παύλου Μελά, και θα έχει ως θέμα: «Οικογένεια: Παιχνίδια εξουσίας ή παιχνίδι με κανόνες», με τον Νίκο Σιδέρη, Ψυχίατρο, Ψυχαναλυτή και τον π. Βαρνάβα Γιάγκου, Υπεύθυνο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων