27/09/2023 27/09/2023 Με εντολή του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, μεγάλες ποσότητες εμφιαλωμένου νερού διανεμήθηκαν, τις τελευταίες ημέρες, σε χωριά του Ανατολικού Πηλίου, που επλήγησαν σφόδρα από την πρόσφατη καταστροφική πλημμύρα, με τα οποία, επιπλέον, η οδική σύνδεση είναι προβληματική. Πρόκειται για ποσότητες εμφιαλωμένου νερού, που εστάλη στην Μητρόπολη από άλλες Ιερές Μητροπόλεις, ανά την Ελλάδα, για να...
27 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:06
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2023 - 13:07

Διανομή εμφιαλωμένου νερού από την Μητρόπολη Δημητριάδος σε πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία

Διαδώστε:
Διανομή εμφιαλωμένου νερού από την Μητρόπολη Δημητριάδος σε πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία

Με εντολή του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, μεγάλες ποσότητες εμφιαλωμένου νερού διανεμήθηκαν, τις τελευταίες ημέρες, σε χωριά του Ανατολικού Πηλίου, που επλήγησαν σφόδρα από την πρόσφατη καταστροφική πλημμύρα, με τα οποία, επιπλέον, η οδική σύνδεση είναι προβληματική. Πρόκειται για ποσότητες εμφιαλωμένου νερού, που εστάλη στην Μητρόπολη από άλλες Ιερές Μητροπόλεις, ανά την Ελλάδα, για να καλυφθούν οι ανάγκες σε περιοχές που το νερό δεν είναι ακόμη πόσιμο.

Συγκεκριμένα, το εμφιαλωμένο νερό εστάλη στον Κισσό, στο Ανήλιο, στον Άγιο Ιωάννη και στον Άγιο Δημήτριο Πηλίου. Παραδόθηκε στους κατά τόπους Εφημερίους και στα Εκκλησιαστικά Συμβούλια, με την ευθύνη των οποίων διανέμεται, πλέον, στους έχοντες ανάγκη.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι εκατοντάδες μερίδες φαγητού παρασκευάζονται τις τελευταίες εβδομάδες στις εγκαταστάσεις του Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλίας και διανέμεται στα Σπίτια Γαλήνης των ενοριών, που επλήγησαν ιδιαιτέρως και υπέστησαν μεγάλες ζημιές στις εγκαταστάσεις και στον εξοπλισμό τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων