02/10/2021 02/10/2021 Παρακολουθήστε το σύντομο μήνυμα που προετοίμασε και δημοσιεύει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, με αφορμή την Ευαγγελική περικοπή της Κυριακής Β’ Λουκά, 3 Οκτωβρίου 2021. “Δύσκολος λόγος. Φαίνεται ακατόρθωτο. Κι όμως, είναι αυτό που ο Χριστός ζητάει από τον αυθεντικό μαθητή του. Γιατί είναι αυτό που ξεχωρίζει τον Χριστιανό. Ο Θεός αγαπάει όλους....
02 Οκτωβρίου, 2021 - 16:39
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2021 - 19:22

Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Φαίνεται ακατόρθωτο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Φαίνεται ακατόρθωτο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε το σύντομο μήνυμα που προετοίμασε και δημοσιεύει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, με αφορμή την Ευαγγελική περικοπή της Κυριακής Β’ Λουκά, 3 Οκτωβρίου 2021.

“Δύσκολος λόγος. Φαίνεται ακατόρθωτο. Κι όμως, είναι αυτό που ο Χριστός ζητάει από τον αυθεντικό μαθητή του. Γιατί είναι αυτό που ξεχωρίζει τον Χριστιανό. Ο Θεός αγαπάει όλους. Ο Θεός αγαπάει και τους εχθρούς μας. Και μας καλεί κι εμάς, να είμαστε όπως Αυτός. Να αγαπήσουμε τους εχθρούς που πολλές φορές είναι ο οικείος, ο διπλανός μας, ο άνθρωπος μας, αλλά που μας πίκρανε, που αντιδίκησε, που μας δυσφήμισε. Όταν αγαπήσουμε αυτόν τον άνθρωπο, τον κάθε άλλο, τότε είναι η χαρά της ψυχής μας είναι μεγάλη. Γεύση παραδείσου. Γιατί ο Χριστός τον αμαρτωλό τον έκανε κάτοικο του παραδείσου. Τους σταυρωτές του, τους συγχώρησε. Εμάς μας αγάπησε ακόμα και όταν ήμασταν απέναντι Του. Μας ξεχωρίζει και είναι ένας ο δρόμος. Να αγαπήσουμε τους εχθρούς μας.”

ΔΕΙΤΕ:

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων