07/06/2024 07/06/2024 Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, για την Κυριακή του Τυφλού.  Διαβάστε τα όσα ανέφερε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος: “Χριστός Ανέστη! Ο εκ γενετής τυφλός θεραπεύτηκε! Και δεν άνοιξαν μόνο τα μάτια του φυσικά, αλλά κι αυτά της ψυχής του. Και ομολογεί Χριστό! Αυτός με θεράπευσε. Ο...
07 Ιουνίου, 2024 - 14:33
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2024 - 14:28

Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60” – Είναι Κυριακή του Τυφλού (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60” – Είναι Κυριακή του Τυφλού (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, για την Κυριακή του Τυφλού.

Διαβάστε τα όσα ανέφερε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος:

“Χριστός Ανέστη!
Ο εκ γενετής τυφλός θεραπεύτηκε! Και δεν άνοιξαν μόνο τα μάτια του φυσικά, αλλά κι αυτά της ψυχής του. Και ομολογεί Χριστό! Αυτός με θεράπευσε. Ο Μεσσίας είναι! Κι όμως! Τα μάτια κάποιων που είναι ανοιχτά, παραμένουν της ψυχής κλειστά. Κι έτσι δεν δέχονται το θαύμα, αποσυνάγωγο τον κάνουνε και αρνούνται να πιστέψουν.
Από τότε μέχρι και σήμερα, πολλοί δυστυχώς είναι αυτοί που κρατάνε κλειστά τα μάτια της ψυχής, απέναντι στο φως του Χριστού.
Από τότε μέχρι και σήμερα, πολλοί που έχουν τα φυσικά τους μάτια, αρνούνται να δουν το φως του Χριστού, του Αναστημένου Ιησού.
Εμείς άραγε, έχουμε ανοιχτά μάτια; Τι κι αν βλέπουμε με τα φυσικά;
Η ψυχή μας είναι έτοιμη να ομολογήσει Αναστημένο Χριστό;
Άραγε πόσοι τυφλοί, μέχρι και σήμερα;
Χριστός Ανέστη!”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων