11/06/2024 11/06/2024 “Όσοι πιστεύουν στον Χριστό, είναι ο Μεγάλος Αιμοδότης μας, και εμείς, το ελάχιστο που μπορούμε να ανταποδώσουμε στην αγάπη Του, είναι να δώσουμε αίμα για τον ελάχιστο αδελφό. Μην ξεχαστούμε”, αυτό σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος σε μήνυμά του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδότη η οποία τιμάται κάθε χρόνο...
11 Ιουνίου, 2024 - 14:46
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2024 - 14:10

Δημητριάδος Ιγνάτιος: “Το αίμα είναι ζωή, είναι αγάπη, προσφορά”

Διαδώστε:
Δημητριάδος Ιγνάτιος: “Το αίμα είναι ζωή, είναι αγάπη, προσφορά”

“Όσοι πιστεύουν στον Χριστό, είναι ο Μεγάλος Αιμοδότης μας, και εμείς, το ελάχιστο που μπορούμε να ανταποδώσουμε στην αγάπη Του, είναι να δώσουμε αίμα για τον ελάχιστο αδελφό. Μην ξεχαστούμε”, αυτό σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος σε μήνυμά του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδότη η οποία τιμάται κάθε χρόνο στις 14 Ιουνίου.

“Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη. Και όσοι έχουμε ζήσει από κοντά και ξέρουμε τους ανθρώπους αυτούς, νιώθουμε ευγνωμοσύνη, γιατί χάρη σ’αυτούς, ζωές σώζονται. Άνθρωποι ζούνε φυσιολογικά. Είναι η μεγαλύτερη προσφορά που υπάρχει. Λίγο αίμα, σώζει ζωές. Αυτή η μέρα, που είναι ημέρα ευγνωμοσύνης για όλους τους εθελοντές αιμοδότες είναι και μία καμπάνα υπενθύμισης για όλους μας, ότι μπορούμε και εμείς να προσφέρουμε λίγο από τον χρόνο μας για να δώσουμε μία φιάλη αίμα. Ένας συνάνθρωπός μας, θα κερδίσει και πάλι τη ζωή. Μην το αρνηθούμε. Όσοι πιστεύουν στον Χριστό, είναι ο Μεγάλος Αιμοδότης μας, και εμείς, το ελάχιστο που μπορούμε να ανταποδώσουμε στην αγάπη Του, είναι να δώσουμε αίμα για τον ελάχιστο αδελφό. Μην ξεχαστούμε. Το αίμα είναι ζωή, είναι αγάπη, προσφορά. Τελικά, είναι Παράδεισος!”, αναφέρει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων