06/02/2023 06/02/2023 Με τις προσευχές στραμμένες προς τους ανθρώπους που υποφέρουν αυτή τη στιγμή στους σεισμούς της Τουρκίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, με αφορμή την έναρξη του Τριωδίου, στέλνει μήνυμα από τις χιονισμένες παρυφές του Πηλίου, από τον χιονισμένο Βόλο.  «Το χιόνι καλοδεχούμενο. Σε μιά περίοδο που οι βροχές δεν ήταν πολλές, όσο...
06 Φεβρουαρίου, 2023 - 11:31
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2023 - 11:37

Δημητριάδος: Να στρέψουμε το νου στους ανθρώπους που υποφέρουν από στους σεισμούς στην Τουρκία

Διαδώστε:
Δημητριάδος: Να στρέψουμε το νου στους ανθρώπους που υποφέρουν από στους σεισμούς στην Τουρκία

Με τις προσευχές στραμμένες προς τους ανθρώπους που υποφέρουν αυτή τη στιγμή στους σεισμούς της Τουρκίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, με αφορμή την έναρξη του Τριωδίου, στέλνει μήνυμα από τις χιονισμένες παρυφές του Πηλίου, από τον χιονισμένο Βόλο.

«Το χιόνι καλοδεχούμενο. Σε μιά περίοδο που οι βροχές δεν ήταν πολλές, όσο κι αν μας δυσκολεύει, είναι μιά ευλογία γιατί θα ποτιστεί η γη και θά’χουμε νερό το καλοκαίρι. Έτσι βρήκαμε την ευκαιρία κι εμείς μέσα από το χιονισμένο τοπίο στις παρυφές του Πηλίου, να σας ευχηθούμε “Καλό Τριώδιο!”. Και βέβαια να στρέψουμε το νου μας προσευχητικά για τους ανθρώπους που υποφέρουν αυτή τη στιγμή στους σεισμούς της Τουρκίας. Εύχομαι ο Θεός να σας ευλογεί όλους. Καλό και ευλογημένο Τριώδιο από τις παρυφές του Πηλίου, απ’τον χιονισμένο Βόλο», όπως αναφέρει στο βίντεο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων