14/05/2020 14/05/2020 Με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, τα Ωδεία και οι Σχολές Βυζαντινής Μουσικής της χώρας επαναλειτουργούν από την Δευτέρα 18 Μαίου 2020. Ως εκ τούτου, οι σπουδαστές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, όλων των τάξεων και ανεξαρτήτως ηλικίας, καλούνται να προσέλθουν για την επανέναρξη των μαθημάτων, κατά τις γνωστές ώρες. Εξαιρούνται...
14 Μαΐου, 2020 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2020 - 15:35

Επαναλειτουργεί η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Δημητριάδος

Διαδώστε:
Επαναλειτουργεί η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Δημητριάδος

Με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, τα Ωδεία και οι Σχολές Βυζαντινής Μουσικής της χώρας επαναλειτουργούν από την Δευτέρα 18 Μαίου 2020.

Ως εκ τούτου, οι σπουδαστές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, όλων των τάξεων και ανεξαρτήτως ηλικίας, καλούνται να προσέλθουν για την επανέναρξη των μαθημάτων, κατά τις γνωστές ώρες. Εξαιρούνται οι σπουδαστές ηλικίας 11 ετών και κάτω, για τους οποίους αναμένονται περαιτέρω οδηγίες από το Υπουργείο.

Τέλος, σύμφωνα με την ίδια απόφαση του Υπουργείου, το σχολικό έτος παρατείνεται έως το τέλος Ιουλίου, για την αναπλήρωση των χαμένων ωρών διδασκαλίας.

Ανακοινώνεται, επίσης, ότι η Σχολή έχει απολυμανθεί από ειδικό συνεργείο του Δήμου Βόλου, ενώ θα τηρούνται όλα τα μέτρα υγιεινής, που προβλέπονται και για την λειτουργία των σχολικών μονάδων.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων