07/06/2021 07/06/2021 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Δ/κτής του 304 ΠΕΒ Συνταγματάρχης Τεχνικού Σωτήριος Αργυρόπουλος. Τον νέο Δ/κτή συνόδευαν οι Ανθυπασπιστές Αντώνιος Παρίσης και Σπυρίδων Κάλλης. Κατά την συνάντηση, επαναβεβαιώθηκαν οι εξαιρετικές σχέσεις της Τοπικής μας Εκκλησίας με τα στελέχη των Στρατιωτικών Μονάδων της περιοχής μας,...
07 Ιουνίου, 2021 - 12:57
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2021 - 12:59

Επίσκεψη του νέου Διοικητή του 304 ΠΕΒ στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Επίσκεψη του νέου Διοικητή του 304 ΠΕΒ στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Δ/κτής του 304 ΠΕΒ Συνταγματάρχης Τεχνικού Σωτήριος Αργυρόπουλος. Τον νέο Δ/κτή συνόδευαν οι Ανθυπασπιστές Αντώνιος Παρίσης και Σπυρίδων Κάλλης.

Κατά την συνάντηση, επαναβεβαιώθηκαν οι εξαιρετικές σχέσεις της Τοπικής μας Εκκλησίας με τα στελέχη των Στρατιωτικών Μονάδων της περιοχής μας, καθώς και η κοινή βούληση για την συνέχιση της συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον νέο Δ/κτή πλούσια την ευλογία του Θεού στα καθήκοντά του και ευόδωση και ανάπτυξη του έργου και της προσφοράς του Εργοστασίου στις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων