01/07/2022 02/07/2022 Μεγάλη ποσότητα τροφίμων προσέφερε στην Τοπική Εκκλησία η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους για την λειτουργία της κατασκήνωσης στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, όπου, κατά το φετινό Καλοκαίρι, θα φιλοξενηθούν εκατοντάδες παιδιά. Είναι η πολλοστή φορά που o Ηγούμενος της Μονής Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός έρχεται αρωγός στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεώς Δημητριάδος και στηρίζει πολλαπλώς...
01 Ιουλίου, 2022 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2022 - 2:05

Η I. Μονή Βατοπαιδίου στηρίζει την κατασκήνωση της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος

Διαδώστε:
Η I. Μονή Βατοπαιδίου στηρίζει την κατασκήνωση της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος

Μεγάλη ποσότητα τροφίμων προσέφερε στην Τοπική Εκκλησία η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους για την λειτουργία της κατασκήνωσης στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, όπου, κατά το φετινό Καλοκαίρι, θα φιλοξενηθούν εκατοντάδες παιδιά.

Είναι η πολλοστή φορά που o Ηγούμενος της Μονής Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός έρχεται αρωγός στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεώς Δημητριάδος και στηρίζει πολλαπλώς την δράση της σε ποικίλους τομείς, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια σε δύσκολους καιρούς.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος ευγνωμόνως και δημοσίως ευχαριστεί τον Ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου για την ποικίλη υλική και πνευματική μέριμνά του στην Τοπική μας Εκκλησία, οι καρποί της οποίας είναι Θεοφιλείς και ευλογημένοι.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων