07/08/2022 07/08/2022 Προσοχή εφιστά η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού αναφορικά με την δράση επιτήδειων με απώτερο σκοπό την εξαπάτηση και την κλοπή χρηματικών ποσών από τους τραπεζικούς λογαριασμούς Ιερών Ναών, Ιερών Μονών και Ιδρυμάτων. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: «Περιήλθε εις γνώσιν της Ιεράς Μητροπόλεώς μας ότι άγνωστοι επιχειρούν να προσεγγίσουν Εκκλησιαστικά Νομικά πρόσωπα και...
07 Αυγούστου, 2022 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2022 - 16:01

Ι.Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού: Προσοχή στους επιτήδειους

Διαδώστε:
Ι.Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού: Προσοχή στους επιτήδειους

Προσοχή εφιστά η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού αναφορικά με την δράση επιτήδειων με απώτερο σκοπό την εξαπάτηση και την κλοπή χρηματικών ποσών από τους τραπεζικούς λογαριασμούς Ιερών Ναών, Ιερών Μονών και Ιδρυμάτων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

«Περιήλθε εις γνώσιν της Ιεράς Μητροπόλεώς μας ότι άγνωστοι επιχειρούν να προσεγγίσουν Εκκλησιαστικά Νομικά πρόσωπα και ιδρύματα, προφασιζόμενοι ότι επιθυμούν να δωρίσουν χρηματικά ποσά, με απώτερο σκοπό την εξαπάτηση και την κλοπή χρηματικών ποσών από τους τραπεζικούς λογαριασμούς Ιερών Ναών, Ιερών Μονών και Ιδρυμάτων.

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος εφιστά την προσοχή και παρακαλεί τους υπευθύνους να μην γνωστοποιούν κωδικούς τραπεζικών συναλλαγών και να μην προβαίνουν σε καμία απολύτως επικοινωνία με άγνωστα πρόσωπα. Σε ανάλογη περίπτωση, θα πρέπει να ενημερώνονται άμεσα η Ιερά Μητρόπολη και οι αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων