15/10/2021 15/10/2021 Μεγάλη ευλογία για την τοπική Εκκλησία του Βόλου και την Νέα Ιωνία ιδιαιτέρως συνιστά η έλευση τεμαχίου του Ιερού Λειψάνου του Νεοφανούς Οσίου Αμφιλοχίου της Πάτμου στην επαρχία μας. Το Ιερό Λείψανο θα αφιχθεί το Σάββατο 16/10, στις 6μ.μ., στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας, όπου θα το υποδεχτούν Κλήρος και λαός. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πράσινης...
15 Οκτωβρίου, 2021 - 10:26
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2021 - 10:34

Ιερό λείψανο του Αγίου Αμφιλοχίου της Πάτμου στη Νέα Ιωνία Βόλου

Διαδώστε:
Ιερό λείψανο του Αγίου Αμφιλοχίου της Πάτμου στη Νέα Ιωνία Βόλου

Μεγάλη ευλογία για την τοπική Εκκλησία του Βόλου και την Νέα Ιωνία ιδιαιτέρως συνιστά η έλευση τεμαχίου του Ιερού Λειψάνου του Νεοφανούς Οσίου Αμφιλοχίου της Πάτμου στην επαρχία μας. Το Ιερό Λείψανο θα αφιχθεί το Σάββατο 16/10, στις 6μ.μ., στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας, όπου θα το υποδεχτούν Κλήρος και λαός.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πράσινης Ενορίας, την Κυριακή 17/10 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – αφιέρωμα στον Άγιο Αμφιλόχιο της Πάτμου, μετά την Θεία Λειτουργία, στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού. Ομιλητής θα είναι ο Αρχιμ. Αντίπας Νικηταράς, Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Πάτμου, με θέμα «Ο Άγιος του περιβάλλοντος». Θα ακολουθήσει ενημέρωση για το πρόγραμμα «Πράσινη ενορία».

Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Αμφιλοχίου θα παραμείνει προς προσκύνηση στον Ναό έως την Πέμπτη 21/10 και κατά την διάρκεια της ενταύθα παραμονής του θα τελείται καθημερινά η Θεία Λειτουργία, ενώ την Τρίτη 19 προς Τετάρτη 20/10 θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων