08/05/2021 08/05/2021 «Κι όμως ο Θωμάς τόλμησε, τόλμησε για τη δική του αλήθεια, να ζητήσει, να αναζητήσει, να έχει αυτό που θα τον γεμίσει με ακλόνητη εμπιστοσύνη στην Ανάσταση του Χριστού» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος στο σύντομο βίντεο που ετοίμασε για την Κυριακή του Θωμά.  Παρακολουθήστε:    Και ο Χριστός του το έδωσε!...
08 Μαΐου, 2021 - 10:08
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2021 - 9:38

“Κυριακή του Θωμά και βιαστήκαμε να τον ονομάσουμε άπιστο»

Διαδώστε:
“Κυριακή του Θωμά και βιαστήκαμε να τον ονομάσουμε άπιστο»

«Κι όμως ο Θωμάς τόλμησε, τόλμησε για τη δική του αλήθεια, να ζητήσει, να αναζητήσει, να έχει αυτό που θα τον γεμίσει με ακλόνητη εμπιστοσύνη στην Ανάσταση του Χριστού» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος στο σύντομο βίντεο που ετοίμασε για την Κυριακή του Θωμά. 

Παρακολουθήστε:

 

Και ο Χριστός του το έδωσε! γιατί ήξερε ότι ανταποκρινότανε σε μιά βαθιά αγάπη του Θωμά στο πρόσωπό του. Ο Θωμάς αγαπούσε τον Χριστό και ήθελε να έχει και αυτός την προσωπική του εμπειρία όπως όλοι οι άλλοι μαθητές… αλλά εν τέλει, παραδόθηκε πλήρως… και έκανε την καλύτερη ομολογία! ότι ο Χριστός είναι ο Υιός του Θεού, ο Μεσσίας και Λυτρωτής!

Η καλή «απιστία» του Θωμά! Θέλει τόλμη και είναι μάχη η πίστη, αλλά η Αγάπη είναι το κλειδί για την εμπιστοσύνη, για την βεβαιότητα στην Ανάσταση του Χριστού!

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων