15/05/2021 15/05/2021 Στην Κυριακή των Μυροφόρων αναφέρεται με ένα σύντομο βίντεο διάρκειας 60» ο Σεβ Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. Όπως σημειώνει, μεταξύ άλλων, «αυτές οι γυναίκες τολμούν να φτάσουν εκεί που ήταν αδιανόητο να πλησιάσει άνθρωπος, μέσα στο φόβο που κυριαρχούσε, στους στρατιώτες που φύλαγαν τον τάφο, αλλά… η Αγάπη συναντάει την Ανάσταση τελικά». ...
15 Μαΐου, 2021 - 12:21
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2021 - 13:30

Μητροπολίτης Δημητριάδος: «Η Αγάπη συναντάει την Ανάσταση τελικά»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Δημητριάδος: «Η Αγάπη συναντάει την Ανάσταση τελικά»

Στην Κυριακή των Μυροφόρων αναφέρεται με ένα σύντομο βίντεο διάρκειας 60» ο Σεβ Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. Όπως σημειώνει, μεταξύ άλλων, «αυτές οι γυναίκες τολμούν να φτάσουν εκεί που ήταν αδιανόητο να πλησιάσει άνθρωπος, μέσα στο φόβο που κυριαρχούσε, στους στρατιώτες που φύλαγαν τον τάφο, αλλά… η Αγάπη συναντάει την Ανάσταση τελικά».

«Οι Μυροφόρες έδωσαν το όνομά τους σ’αυτή την Κυριακή. Αυτές οι γυναίκες τολμούν να φτάσουν εκεί που ήταν αδιανόητο να πλησιάσει άνθρωπος, μέσα στο φόβο που κυριαρχούσε, στους στρατιώτες που φύλαγαν τον τάφο, αλλά… η Αγάπη συναντάει την Ανάσταση τελικά. Έχουν τέτοια Αγάπη για τον Χριστό, που διώχνουν κάθε φόβο, και θέλουν να επιτελέσουν το καθήκον τους, απέναντι σ’Αυτόν τον γλυκύτατο Ιησού… Μέχρι και σήμερα πολλές ψυχές, έλκονται στον Χριστό κι έχουν αγάπη σ’Αυτόν, και στη συνέχεια έρχεται και η πίστη στην Ανάστασή Του, για να είναι αυτή η Κοινωνία της Αγάπης, Αναστάσιμη Κοινωνία. Πόσο ανάγκη έχουμε αυτή την Αγάπη; Όλοι να γνωρίσουμε τον Αναστημένο Χριστό στη ζωή μας.»

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων