01/03/2024 01/03/2024 Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου για την Κυριακή του Ασώτου.  “Μου είπε ένας νέος μια Κυριακή σαν κι αυτή: “-Ε, καλά τέτοιος πατέρας δεν υπάρχει! Του τά’δωσε όλα χωρίς καμιά αντίρρηση; με την πρώτη; Τον άφησε ελεύθερο να πάει όπου θέλει και να κάνει ό.τι θέλει; E...
01 Μαρτίου, 2024 - 13:12

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος για την Κυριακή του Ασώτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος για την Κυριακή του Ασώτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου για την Κυριακή του Ασώτου.

“Μου είπε ένας νέος μια Κυριακή σαν κι αυτή: “-Ε, καλά τέτοιος πατέρας δεν υπάρχει! Του τά’δωσε όλα χωρίς καμιά αντίρρηση; με την πρώτη; Τον άφησε ελεύθερο να πάει όπου θέλει και να κάνει ό.τι θέλει; E τέτοιος υπάρχει δεν υπάρχει! Kαι τον περίμενε κιόλας; Τον περίμενε μ’ανοιχτές αγκάλες; Είχε έτοιμο το σπίτι; Έστρωσε τραπέζι και τού΄δωσε το καλύτερο φαγητό!; Ε τέτοιος πατέρας δεν υπάρχει!” Είχε δίκιο ο νέος! Τέτοιος πατέρας δεν υπάρχει! Γιατί ο Θεός είναι Αγάπη! Κι είναι Πατέρας για όλους μας. Και μας περιμένει και μας θέλει όλους. Κι αν μεν νιώσουμε την πληγή κι έρθουμε πίσω σαν άσωτοι, είναι το τραπέζι στρωμένο για μας. Κι αν όμως έχουμε αντίρρηση και νιώθουμε σαν τον μεγάλο αδελφό, ε τότε πρέπει ν΄αποφασίσουμε να πάρουμε μέρος στη γιορτή. Τέτοιος πατέρας δεν υπάρχει! Την γιορτή την έχει ετοιμάσει για όλους μας. Η γιορτή έρχεται, πλησιάζει. Είναι αυτή που μας περιμένει για ν΄απολαύσουμε την Αγάπη του Θεού.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων