13/05/2022 13/05/2022 Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, με αφορμή την ευαγγελική περικοπή με το θαύμα της ίασης του Παραλύτου.  ” “Κύριε, άνθρωπον ουκ έχω!” Είναι η απάντηση η τραγική, του παραλυτικού όταν ο Χριστός τον ρωτάει, αν θέλει να γίνει υγιής. Είναι μιά τραγική φράση, που βρίσκεται...
13 Μαΐου, 2022 - 12:28

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60΄΄: Είναι Κυριακή του Παραλύτου

Διαδώστε:
Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60΄΄: Είναι Κυριακή του Παραλύτου

Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, με αφορμή την ευαγγελική περικοπή με το θαύμα της ίασης του Παραλύτου.

” “Κύριε, άνθρωπον ουκ έχω!” Είναι η απάντηση η τραγική, του παραλυτικού όταν ο Χριστός τον ρωτάει, αν θέλει να γίνει υγιής. Είναι μιά τραγική φράση, που βρίσκεται στα χείλη πολλών ανθρώπων, ακόμα και σήμερα στην εποχή μας. Σ’αυτόν τον κόσμο της επικοινωνίας, πολλοί άνθρωποι, νιώθουν μόνοι και εγκαταλελειμμένοι. Εκφράζουν τον πόνο τους και πολλές φορές δυστυχώς και με εγκληματικές πράξεις, αναδεικνύοντας το έλλειμμα της κοινωνίας και της Αγάπης. Ο Αναστημένος Χριστός μας καλεί να μας θεραπεύσει και στην ψυχή και στο σώμα. Η συνάντηση μαζί Του και η Κοινωνία, φέρνει την αληθινή Αγάπη κι ανάμεσά μας, κι ανάμεσα στους ανθρώπους. Είναι αυτό, το έλλειμμα της εποχής μας. Ήρθε ο Χριστός! Αναστήθηκε για μας! Και μας καλεί στην αληθινή κοινωνία της Αγάπης. Μας θεραπεύει, όταν κι εμείς κοινωνούμε μαζί Του.
Χριστός Ανέστη!”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων