20/05/2023 20/05/2023 Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, για την Κυριακή του Τυφλού. “Η θεραπεία του τυφλού από τον Χριστό στη σημερινή ευαγγελική περικοπή και ο τρόπος της, αναδεικνύουν τη δημιουργία του ανθρώπου από τον Θεό. Και βέβαια, οι φαρισαίοι φρύαξαν γιατί ήταν Σάββατο, όπως κάθε φαρισαίος, όπως πολλές φορές και...
20 Μαΐου, 2023 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2023 - 12:30

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60΄΄: Είναι Κυριακή του Τυφλού (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60΄΄: Είναι Κυριακή του Τυφλού (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, για την Κυριακή του Τυφλού.


“Η θεραπεία του τυφλού από τον Χριστό στη σημερινή ευαγγελική περικοπή και ο τρόπος της, αναδεικνύουν τη δημιουργία του ανθρώπου από τον Θεό. Και βέβαια, οι φαρισαίοι φρύαξαν γιατί ήταν Σάββατο, όπως κάθε φαρισαίος, όπως πολλές φορές και εμείς, επικαλούμεθα τον τύπο και παρακάμπτουμε την ουσία. Και οι γονείς φοβήθηκαν, όπως κι εμείς πολλές φορές φοβόμαστε να αναδείξουμε την αλήθεια, ότι ο Χριστός σώζει τους ανθρώπους. Και τελικά αφού είδε με τα μάτια του σώματος, είδε και με τα μάτια της ψυχής. Γιατί ομολόγησε τον Χριστό ως Μεσσία. Γνώρισε τον Αληθινό Χριστό, τον Αναστημένο Χριστό που κι εμείς γνωρίζουμε, πιστεύουμε, αρκεί και να ομολογούμε.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων