25/09/2021 26/09/2021 Με μια σύντομη περιγραφή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος μιλάει για την Μετάσταση του Αγαπημένου Μαθητή του Κυρίου, Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. “Ιδού η μήτηρ σου! Μ’αυτές τις δύο λέξεις ο Χριστός σφραγίζει την αγάπη και την εμπιστοσύνη Του στον Ιωάννη, τον Ηγαπημένο Μαθητή. Αυτόν που του έδωσε την καρδιά του. Που...
25 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:46
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2021 - 12:38

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’ – Αύριο είναι Κυριακή Ιωάννου του Θεολόγου (video)

Διαδώστε:
Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’ – Αύριο είναι Κυριακή Ιωάννου του Θεολόγου (video)

Με μια σύντομη περιγραφή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος μιλάει για την Μετάσταση του Αγαπημένου Μαθητή του Κυρίου, Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.

“Ιδού η μήτηρ σου!
Μ’αυτές τις δύο λέξεις ο Χριστός σφραγίζει την αγάπη και την εμπιστοσύνη Του στον Ιωάννη, τον Ηγαπημένο Μαθητή. Αυτόν που του έδωσε την καρδιά του.
Που στάθηκε κοντά Του ως νέος, με στοργή και με πλήρη αφοσίωση.
Και ο Χριστός τον ονομάζει αδελφό Του ουσιαστικά.
Από μαθητής γίνεται ο αδελφός που παίρνει πλέον στην προστασία του, τη μητέρα του Κυρίου.
Ο Χριστός είναι έτοιμος να μας καλέσει όλους εμάς, να είμαστε οι αδελφοί Του, ζητάει την καρδιά μας και μας δίνει τα πάντα.
Πάνω απ’τον Σταυρό στέκεται έτοιμος να μας χαρίσει την Ανάστασή Του, αρκεί εμείς να δεχθούμε να είμαστε όπως ο Ηγαπημένος Μαθητής, αφοσιωμένοι σ’Αυτόν με την καρδιά μας.”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων