10/09/2021 10/09/2021 Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, με αφορμή την Κυριακή Προ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, 12 Σεπτεμβρίου 2021. “Ο Θεός παιδαγωγεί τον Εβραϊκό λαό στην έρημο με τα φίδια που οδηγούν στον θάνατο. Την ίδια ώρα όμως σώζει αυτόν τον λαό, όταν ατενίζει το φίδι που...
10 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2021 - 21:46

Αυτός που είναι έτοιμος να ανέβει στον Σταυρό

Διαδώστε:
Αυτός που είναι έτοιμος να ανέβει στον Σταυρό

Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, με αφορμή την Κυριακή Προ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, 12 Σεπτεμβρίου 2021.

“Ο Θεός παιδαγωγεί τον Εβραϊκό λαό στην έρημο με τα φίδια που οδηγούν στον θάνατο. Την ίδια ώρα όμως σώζει αυτόν τον λαό, όταν ατενίζει το φίδι που ο Μωυσής ύψωσε, και έτσι δείχνει και πάλι την ευεργεσία Του. Η Εκκλησία σήμερα μας προετοιμάζει για την μεγάλη εορτή της Υψώσεως του Σταυρού, και μας καλεί κι εμάς να ατενίσουμε τον Σταυρό του Κυρίου μας. Τον ίδιο τον Χριστό Σταυρωμένο. Για να ακολουθήσουμε τα δικά Του ίχνη. Γιατί αυτό σημαίνει χριστιανός! Αυτός που είναι έτοιμος ν’ανέβει στον Σταυρό, θυσία για τους άλλους! Αυτός που μιμείται τον Χριστό και συγχωρεί τους άλλους. Αυτός ξέρει ότι ο Χριστός πάνω στον Σταυρό, φέρνει την ελπίδα και τη βεβαιότητα μιάς Ανάστασης!”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων