10/06/2023 10/06/2023 “Ρώτησα ένα μικρό παιδί: “Εσύ τι θα γίνεις άμα μεγαλώσεις;” Και μου απάντησε: “Εγώ θα γίνω Άγιος!” Εξαιρετική απάντηση! Αυτό το παιδί μεγάλωνε σ’έναν χώρο που του είχανε πει ότι μπορεί να γίνει άγιος. Κι εμείς μπορούμε να γίνουμε άγιοι. Τρεις προϋποθέσεις υπάρχουν. Πρώτα-πρώτα να γνωρίσουμε τι θέλει ο Θεός από μας. Κι αυτό μας...
10 Ιουνίου, 2023 - 17:50
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2023 - 20:14

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’ – Είναι Κυριακή των Αγίων Πάντων (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’ – Είναι Κυριακή των Αγίων Πάντων (ΒΙΝΤΕΟ)

“Ρώτησα ένα μικρό παιδί: “Εσύ τι θα γίνεις άμα μεγαλώσεις;” Και μου απάντησε: “Εγώ θα γίνω Άγιος!” Εξαιρετική απάντηση! Αυτό το παιδί μεγάλωνε σ’έναν χώρο που του είχανε πει ότι μπορεί να γίνει άγιος. Κι εμείς μπορούμε να γίνουμε άγιοι. Τρεις προϋποθέσεις υπάρχουν. Πρώτα-πρώτα να γνωρίσουμε τι θέλει ο Θεός από μας. Κι αυτό μας το λέει η Αγία Γραφή. Έπειτα, να είμαστε μέλη της Εκκλησίας, γιατί ο Χριστός μας κάνει Αγίους και ο Χριστός είναι η Εκκλησία κι η Εκκλησία ο Χριστός. Και βέβαια, να είμαστε άνθρωποι των μυστηρίων. Τα μυστήρια είναι αυτά που μας ενώνουν με τον Χριστό και μας δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις να κοινωνούμε μαζί Του. Σήμερα, Κυριακή των Αγίων Πάντων. Αλήθεια, γιατί κι εμείς να μην γιορτάζουμε αυτή την Κυριακή όταν θα έρθει η ώρα; Από μας εξαρτάται.”

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, για την Κυριακή των Αγίων Πάντων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων