27/05/2023 27/05/2023 Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, για την Κυριακή των Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου.  “Για να μείνουν ενωμένοι όπως κι εμείς. Ο Χριστός προσεύχεται οι Μαθητές Του, και από τότε μέχρι και σήμερα οι χριστιανοί που πιστεύουν σ’ Αυτόν, να μείνουν ενωμένοι. Κι έτσι οι...
27 Μαΐου, 2023 - 12:10

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’ – Είναι Κυριακή των Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’ – Είναι Κυριακή των Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, για την Κυριακή των Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου.

“Για να μείνουν ενωμένοι όπως κι εμείς. Ο Χριστός προσεύχεται οι Μαθητές Του, και από τότε μέχρι και σήμερα οι χριστιανοί που πιστεύουν σ’ Αυτόν, να μείνουν ενωμένοι. Κι έτσι οι Πατέρες της Πρώτης Οικουμενικής Συνόδου, που συγκάλεσε ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος, ο Άγιος Κωνσταντίνος, με την ενότητά τους, διέσωσαν την Αλήθεια της Πίστεως, στον Ένα και Μονογενή, Υιό και Λόγο του Θεού, τον Θεό και Άνθρωπο Ιησού Χριστό. Κι από τότε μέχρι και σήμερα, η Εκκλησία μας Συνοδικά πορεύεται, διασώζει την Αλήθεια της Πίστεως και κρατάει την ενότητα των πιστών. Αυτό είναι το μεγάλο μας όπλο. Όποιος το διακυβεύει, αναλαμβάνει μεγάλη ευθύνη. Η ενότητα είναι στην πίστη μας, η Πεμπτουσία, είναι η Εκκλησία μας.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων