18/04/2024 18/04/2024 Τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Δ/κτής της 1ης Στρατιάς ο Αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος, επί τη αναλήψει των καθηκόντων του. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον νέο Διοικητή την Χάρη και την Ευλογία του Θεού στο έργο του και επιβεβαίωσε τις άριστες σχέσεις συνεργασίας και συναντίληψης της...
18 Απριλίου, 2024 - 10:29
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024 - 10:28

Ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Δ/κτής της 1ης Στρατιάς ο Αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος, επί τη αναλήψει των καθηκόντων του.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον νέο Διοικητή την Χάρη και την Ευλογία του Θεού στο έργο του και επιβεβαίωσε τις άριστες σχέσεις συνεργασίας και συναντίληψης της Τοπικής μας Εκκλησίας με τις στρατιωτικές μονάδες του τόπου μας, επ’ αγαθώ της τοπικής κοινωνίας. Από την μεριά του, ο κ. Διοικητής ζήτησε την ευχή του Σεβ. Ποιμενάρχου μας και επιβεβαίωσε, επίσης, τον σεβασμό του προς την Εκκλησία και τον Ιερό Κλήρο και την δεδομένη διάθεση του ιδίου και των συνεργατών του να σταθούν στο πλευρό της Ιεράς μας Μητροπόλεως όπου και όποτε χρειαστεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων