25/06/2019 25/06/2019 Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό ενάρξεως της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου των αγοριών Δημοτικού.  Ο Σεβασμιώτατος στη σύντομη παραμονή του στην κατασκήνωση ενημερώθηκε για το πρόγραμμα, τα ονόματα των ομάδων και άλλα θέματα. Ο κ.Ιγνάτιος ευχαρίστησε τα στελέχη...
25 Ιουνίου, 2019 - 12:47
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2019 - 12:54

Ο Μητρ.Δημητριάδος τέλεσε τον αγιασμό στις κατασκηνώσεις

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Δημητριάδος τέλεσε τον αγιασμό στις κατασκηνώσεις

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό ενάρξεως της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου των αγοριών Δημοτικού.

 Ο Σεβασμιώτατος στη σύντομη παραμονή του στην κατασκήνωση ενημερώθηκε για το πρόγραμμα, τα ονόματα των ομάδων και άλλα θέματα.

Ο κ.Ιγνάτιος ευχαρίστησε τα στελέχη τα οποία προσφέρουν από τον ελεύθερό τους χρόνο αλλά και μίλησε στα παιδιά με βάση τις 10 εντολές και το όνομα της φετινής κατασκήνωσης που είναι: «GPS Παραδείσου». Τέλος ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην αποστολή της χριστιανικής κατασκήνωσης αλλά και για τα  εφόδια που προσφέρει στα παιδιά όχι μόνο τώρα αλλά και για την υπόλοιπη ζωής τους.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων