24/07/2021 26/07/2021 Παρακολουθήστε ένα σύντομο βίντεο του Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, με αφορμή την ευαγγελική περικοπή αυτής της Κυριακής Ε’ Ματθαίου.      “Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στη χώρα των Γεργεσηνών. Τα δαιμόνια ζητάνε από τον Χριστό να μπουν στους χοίρους και ο Χριστός τους λέγει: Πηγαίνετε. Και βέβαια οι χοίροι, οι παράνομοι, αυτοκαταστρέφονται....
24 Ιουλίου, 2021 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2021 - 19:02

O Μητροπολίτης Δημητριάδος για την Κυριακή Ε’ Ματθαίου σε 60 δευτ.

Διαδώστε:
O Μητροπολίτης Δημητριάδος για την Κυριακή Ε’ Ματθαίου σε 60 δευτ.

Παρακολουθήστε ένα σύντομο βίντεο του Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, με αφορμή την ευαγγελική περικοπή αυτής της Κυριακής Ε’ Ματθαίου.

 

 

“Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στη χώρα των Γεργεσηνών. Τα δαιμόνια ζητάνε από τον Χριστό να μπουν στους χοίρους και ο Χριστός τους λέγει: Πηγαίνετε. Και βέβαια οι χοίροι, οι παράνομοι, αυτοκαταστρέφονται. Κι ενώ θα περίμενε κανείς από τους κατοίκους της χώρας αυτής, να ζητήσουν από τον Χριστό να μείνει μαζί τους, αφού θεράπευσε τους ανθρώπους τους, αυτοί Του ζητάνε να φύγει. Και ο Χριστός φεύγει. Γιατί ο Χριστός δε μένει εκεί που δεν Τον θέλουν με την καρδιά τους. Δεν μένει εκεί που νιώθει ότι οι άνθρωποι προτιμούν τους χοίρους-τα πάθη- από τον ‘Ιδιο. Θέλει ολοκληρωτικά τη ζωή μας ο Χριστός. Κι από μας εξαρτάται να ζητήσουμε να είμαστε μαζί Του και όχι με τα πάθη μας, με τους χοίρους. Μ’αυτούς που μας απομακρύνουν και μας χωρίζουνε κι απ’τον Χριστό, κι απ’τους ανθρώπους”.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων