20/02/2020 20/02/2020 Μεγάλη ευλογία συνιστά για τον Βόλο και την Ιερά Μητρόπολή Δημητριάδος και Αλμυρού η έλευση και ολιγοήμερη παραμονή στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της Τσαμπίκας, Προστάτιδος και Εφόρου της Ρόδου και των Δωδεκανήσων. Η Ιερά Εικόνα θα μεταφερθεί στον Βόλο την Δευτέρα 9 Μαρτίου, στις 6.00...
20 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:39
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2020 - 9:45

Ο Βόλος υποδέχεται την Παναγία την Τσαμπίκα

Διαδώστε:
Ο Βόλος υποδέχεται την Παναγία την Τσαμπίκα

Μεγάλη ευλογία συνιστά για τον Βόλο και την Ιερά Μητρόπολή Δημητριάδος και Αλμυρού η έλευση και ολιγοήμερη παραμονή στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της Τσαμπίκας, Προστάτιδος και Εφόρου της Ρόδου και των Δωδεκανήσων.

Η Ιερά Εικόνα θα μεταφερθεί στον Βόλο την Δευτέρα 9 Μαρτίου, στις 6.00 μ.μ. και θα την υποδεχτεί ο Κλήρος και ο λαός στα προπύλαια της Αναλήψεως. Θα παραμείνει δε προς προσκύνηση και ευλογία όλων, διαρκούσης της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, έως το Σάββατο 14 Μαρτίου.

Κατά την παραμονή της εικόνας, θα τελούνται καθημερινά πρωινή Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, η Ιερά Παράκληση της Παναγίας της Τσαμπίκας και η Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου.

Ο Ιερός Ναός θα παραμείνει ανοικτός από τις 7.00π.μ. έως τις 10.00μ.μ.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων