05/11/2021 05/11/2021 Έναν καινούργιο θεσμό εγκαινιάζει η Τοπική Εκκλησία της Δημητριάδος μέσα στην περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού. Πρόκειται για τη Διαδικτυακή Σχολή Νέων Γονέων και Συζύγων που θα πραγματοποιείται την δεύτερη Κυριακή κάθε μήνα, από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ, με θεματική σχετική με τα σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι γονείς...
05 Νοεμβρίου, 2021 - 13:14
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2021 - 12:52

π. Ευάγγελος Παπανικολάου: Η οικογένεια στη δίνη του κορωνοϊού

Διαδώστε:
π. Ευάγγελος Παπανικολάου: Η οικογένεια στη δίνη του κορωνοϊού

Έναν καινούργιο θεσμό εγκαινιάζει η Τοπική Εκκλησία της Δημητριάδος μέσα στην περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πρόκειται για τη Διαδικτυακή Σχολή Νέων Γονέων και Συζύγων που θα πραγματοποιείται την δεύτερη Κυριακή κάθε μήνα, από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ, με θεματική σχετική με τα σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι γονείς και οι σύζυγοι.

Τις μηνιαίες συναντήσεις της Διαδικτυακής Σχολής Γονέων της Τοπικής μας Εκκλησίας θα έχουν τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσουν διαδικτυακά νέοι σύζυγοι και γονείς σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο.

Η πρώτη συνάντηση της Διαδικτυακής Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ με κεντρικό ομιλητή τον π. Ευάγγελο Παπανικολάου, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Η οικογένεια μέσα στη δίνη της πανδημίας του κορωνοϊού».

Θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom, όπου θα δίνεται η δυνατότητα διάδρασης με το κοινό μέσω γραπτών ή προφορικών ερωτήσεων. Ανακατευθυνόμενοι στον σύνδεσμο (link) της διαδικτυακής διάλεξης (webinar), θα εμφανιστεί μια προτροπή για εγκατάσταση του προγράμματος (αν δεν έχει ήδη εγκατασταθεί στον υπολογιστή). Ακολουθώντας τις οδηγίες, θα έχετε πρόσβαση στην εκδήλωση. Λόγω του τύπου της διαδικτυακής διάλεξης, οι κάμερες του κοινού είναι πάντα κλειστές και θα δίνεται ο λόγος για ερώτηση, μόνον μετά από αίτημα του χρήστη / ανύψωση χειρός (rise hand).

Για να ανακατευθυνθείτε στον σύνδεσμο (link https://us06web.zoom.us/j/85402529032) της 1ης διάλεξης, πατήστε εδώ.

Ολόκληρη η διάλεξη, θα αναρτάται αργότερα, στο διαδικτυακό κανάλι της Ιεράς μας Μητροπόλεως στο youtube.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων