10/04/2021 10/04/2021 Το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Απριλίου 2021, με την ιατρική του ιδιότητα ως γενικός χειρούργος, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ.Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, για να παράσχει τις ιατρικές του υπηρεσίες, σε ασθενούσα τρόφιμο του ιδρύματος. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί...
10 Απριλίου, 2021 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2021 - 13:23

Στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Μαραβέγιας

Διαδώστε:
Στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Μαραβέγιας

Το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Απριλίου 2021, με την ιατρική του ιδιότητα ως γενικός χειρούργος, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ.Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, για να παράσχει τις ιατρικές του υπηρεσίες, σε ασθενούσα τρόφιμο του ιδρύματος.

Παράλληλα είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στο ίδρυμα, μετά την αντιμετώπιση κρουσμάτων κορωνοϊού και υποσχέθηκε να συμβάλλει στην αντιμετώπιση επειγουσών αναγκών του ιδρύματος, καθώς και στην εύρυθμη λειτουργία του.

Η διοίκηση του ιδρύματος ευχαριστεί θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Μαραβέγια για τις ιατρικές υπηρεσίες που παρείχε, και για την εν γένει συμπαράστασή του, στο Γηροκομείο Καναλίων.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων