29/03/2019 29/03/2019 Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, αναμένεται την Δευτέρα 1/4, στις 6μ.μ. η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Έλωνας, η οποία φυλάσσεται στον ομώνυμο Μοναστήρι στο Λεωνίδιο Κυνουρίας. Θα ακολουθήσει η ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου, στο τέλος του οποίου θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος και Ηγούμενος της Ιεράς Μονής...
29 Μαρτίου, 2019 - 13:17
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2019 - 13:28

Στον Βόλο η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Έλωνας

Διαδώστε:
Στον Βόλο η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Έλωνας

Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, αναμένεται την Δευτέρα 1/4, στις 6μ.μ. η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Έλωνας, η οποία φυλάσσεται στον ομώνυμο Μοναστήρι στο Λεωνίδιο Κυνουρίας.

Θα ακολουθήσει η ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου, στο τέλος του οποίου θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος και Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Αυγουστίνου και Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Δωρίδος, με θέμα «Ο Φαρισαίος, ο πρεσβύτερος αδελφός του Ασώτου και οι κολασμένοι».

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Έλωνας θα παραμείνει προς προσκύνηση στον Ναό έως το Σάββατο 6/4, οπότε θα αναχωρήσει, μετά την Θεία Λειτουργία. Καθόλη την παραμονή της στην πόλη, ο Ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 7π.μ. έως τη 1μ.μ. και από τις 4 έως τις 9μ.μ.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων