10/10/2019 10/10/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, στο πλαίσιο της ποιμαντικής μέριμνάς της για όσους νέους διακονούν στο Ιερό Βήμα και το Αναλόγιο, ως Ιερόπαιδες ή Αναγνώστες, προγραμματίζει και φέτος πνευματικές συναντήσεις και ποικίλες δραστηριότητες, προσβλέποντας στην ουσιαστική κατάρτισή τους σε θέματα πίστεως και ζωής και ευελπιστώντας ότι από τους φερέλπιδες αυτούς βλαστούς θα προέλθουν τα ευσυνείδητα μέλη...
10 Οκτωβρίου, 2019 - 10:43
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2019 - 10:19

Σύναξη Αναγνωστών και Ιεροπαίδων στο Βόλο

Διαδώστε:
Σύναξη Αναγνωστών και Ιεροπαίδων στο Βόλο

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, στο πλαίσιο της ποιμαντικής μέριμνάς της για όσους νέους διακονούν στο Ιερό Βήμα και το Αναλόγιο, ως Ιερόπαιδες ή Αναγνώστες, προγραμματίζει και φέτος πνευματικές συναντήσεις και ποικίλες δραστηριότητες, προσβλέποντας στην ουσιαστική κατάρτισή τους σε θέματα πίστεως και ζωής και ευελπιστώντας ότι από τους φερέλπιδες αυτούς βλαστούς θα προέλθουν τα ευσυνείδητα μέλη Της.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12/10 στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου Βόλου (Αντωνοπούλου με Δημ. Γεωργιάδου) στις 6μ.μ., όπου ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Ιγνάτιος θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού και θα ομιλήσει παραινετικά στους νέους για την εν Χριστώ πορεία τους. Εν τέλει, θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα της νέας ιεραποστολικής χρονιάς. Την ποιμαντική ευθύνη των Αναγνωστών και Ιεροπαίδων έχει ο Αρχιδιάκονος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Ιωήλ Ποδαρόπουλος.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων