29/07/2021 29/07/2021 Την περίοδο του Δεκαπενταυγούστου (από 1η έως και 13 Αυγούστου), στη Μακρινίτσα, θα τελούνται καθημερινά  οι Ακολουθίες του Μεγάλου και Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο, κάθε απόγευμα στις 7.00 μ.μ. στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Τιμίου Προδρόμου στην κεντρική Πλατεία Τις Ιερές Παρακλήσεις προς την Παναγιά μας, θα τελεί ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης...
29 Ιουλίου, 2021 - 20:47
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2021 - 20:57

Το πρόγραμμα των Ιερών Παρακλήσεων στη Μακρινίτσα

Διαδώστε:
Το πρόγραμμα των Ιερών Παρακλήσεων στη Μακρινίτσα

Την περίοδο του Δεκαπενταυγούστου (από 1η έως και 13 Αυγούστου), στη Μακρινίτσα, θα τελούνται καθημερινά  οι Ακολουθίες του Μεγάλου και Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο, κάθε απόγευμα στις 7.00 μ.μ. στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Τιμίου Προδρόμου στην κεντρική Πλατεία

Τις Ιερές Παρακλήσεις προς την Παναγιά μας, θα τελεί ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Κιαμέτης.

Για τη διευκόλυνση όλων όσων επιθυμούν να μεταβούν από τον Βόλο, καθημερινά θα αναχωρεί λεωφορείο από τον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου στις 5.30 το απόγευμα και θα επιστρέφει από τη Μακρινίτσα στις 9.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής, στο βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο Λύχνος», στο τηλέφωνο 2421032916.

Η όμορφη αυτή πνευματική ευκαιρία, μπορεί να συνδυαστεί και με επίσκεψη στο Μουσείο Βυζαντινής Τέχνης και Πολιτισμού Μακρινίτσας Πηλίου «Οξεία Επίσκεψις», όπου η ξενάγηση και η περιήγηση στους χώρους του Μουσείου, πραγματοποιείται με την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων