13/12/2018 13/12/2018 “Έχουμε υποχρέωση να παραμείνουμε στις επάλξεις της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού” τονίζει στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ο Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, αναφερόμενος στο Σκοπιανό ζήτημα. Και προσθέτει μεταξύ άλλων, ότι “στη Δράμα έχει χυθεί πολύ αίμα για την Ορθοδοξία και τον ελληνισμό” Η συνέντευξη έγινε για το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών...
13 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:16
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2018 - 18:44

Ο Μητροπολίτης Δράμας στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: “Στη Δράμα έχει χυθεί πολύ αίμα για την Ορθοδοξία και τον ελληνισμό”

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δράμας στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: “Στη Δράμα έχει χυθεί πολύ αίμα για την Ορθοδοξία και τον ελληνισμό”

“Έχουμε υποχρέωση να παραμείνουμε στις επάλξεις της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού” τονίζει στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ο Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, αναφερόμενος στο Σκοπιανό ζήτημα. Και προσθέτει μεταξύ άλλων, ότι “στη Δράμα έχει χυθεί πολύ αίμα για την Ορθοδοξία και τον ελληνισμό”

Η συνέντευξη έγινε για το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

από τον συνεργάτη μας Βασίλη Χάδο

φωτογραφία βίντεο Ραφαήλ Γεωργιάδης

Δείτε τη συνέντευξη:

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης του Σεβασμιωτάτου στο οποίο τονίζει ότι η Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ ουδετερόθρησκο κράτος και  είναι άδικο για την πατρίδα μας να χαρακτηριστεί ουδετερόθρησκη. Χωρίς την Ορθοδοξία ο Ελληνισμός θα πάσχει.

Δείτε  το τρίτο απόσπασμα στο οποίο αναφέρεται στην μισθοδοσία του κλήρου τονίζοντας ότι δεν τον βρίσκει σύμφωνο, αυτή η πρόθεση συμφωνίας . Λέει μάλιστα χαρακτηριστικά ότι “Θα έπρεπε να μπουν πρώτοι οι Αρχιερείς στη λίστα των αλλαγών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων