30/10/2019 30/10/2019 Με τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση και με παραδοσιακούς χορούς από τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης ολοκληρώθηκαν στην Κόνιτσα οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, αφού προηγήθηκαν Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέα, Δοξολογία, Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ιερό Ναό του Αγίου...
30 Οκτωβρίου, 2019 - 13:47

ΚΟΝΙΤΣΑ: Τίμησαν τους ήρωες του 1940

Διαδώστε:
ΚΟΝΙΤΣΑ: Τίμησαν τους ήρωες του 1940

Με τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση και με παραδοσιακούς χορούς από τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης ολοκληρώθηκαν στην Κόνιτσα οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, αφού προηγήθηκαν Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέα, Δοξολογία, Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων και ομιλία από τον Διευθυντή του Β’ Δημοτικού Σχολείου στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε στις εκδηλώσεις η Γενική Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής κα Αναστασία Γκίκα και τη Βουλή των Ελλήνων ο Βουλευτής Νομού Ιωαννίνων κ. Σταύρος Καλογιάννης. Επίσης, παρέστησαν ο Διευθυντής Περιφερειακής Εκπαίδευσης Ηπείρου, Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ηπείρου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι στρατιωτικών, αστυνομικών και τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων