21/01/2019 21/01/2019 Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, ώρα 20.30, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών θα γίνει η πρώτη προβολή της νέας ιστορικής κινηματογραφικής ταινίας “ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ”. Η ταινία έχει ως θέμα την μάχη της Μονής Δοβρά, η οποία πραγματοποιήθηκε το 1822 στην ομώνυμη μονή της Βέροιας. Αρχηγός των Ελλήνων ήταν ο καπετάνιος Τάσος Καρατάσος. Πρόκειται για μια σπάνια και δυσεύρετη...
21 Ιανουαρίου, 2019 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2019 - 14:40

Γιαννιτσά: Πρώτη προβολή της ταινίας “ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ”

Διαδώστε:
Γιαννιτσά: Πρώτη προβολή της ταινίας “ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ”

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, ώρα 20.30, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών θα γίνει η πρώτη προβολή της νέας ιστορικής κινηματογραφικής ταινίας “ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ”. Η ταινία έχει ως θέμα την μάχη της Μονής Δοβρά, η οποία πραγματοποιήθηκε το 1822 στην ομώνυμη μονή της Βέροιας. Αρχηγός των Ελλήνων ήταν ο καπετάνιος Τάσος Καρατάσος.

Πρόκειται για μια σπάνια και δυσεύρετη για τα δεδομένα του σύγχρονου Ελληνικού Κινηματογράφου δημιουργία με επίκεντρο τις αξίες της πίστης και της πατρίδας μας. Μάλιστα, η Ιερά Μητρόπολις Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας καθώς και ενορίες των Γιαννιτσών έχουν στηρίξει έμπρακτα την παραγωγή της ταινίας.

Τιμή εισόδου 7€ (Τα εισιτήρια της αναβληθείσας προβολής ισχύουν).

 

ΠΗΓΗ: enromiosini.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων