12/10/2021 12/10/2021 Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών και πρωτίστως της εγγύτητος της επισήμου Αγιοκατατάξεως του αγίου Καλλινίκου επισκόπου Εδέσσης με την εορτή του αγίου και ενδόξου προφήτου Ιωήλ (19/10),...
12 Οκτωβρίου, 2021 - 14:26
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2021 - 14:31

Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Εδέσσης

Διαδώστε:
Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Εδέσσης

Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών και πρωτίστως της εγγύτητος της επισήμου Αγιοκατατάξεως του αγίου Καλλινίκου επισκόπου Εδέσσης με την εορτή του αγίου και ενδόξου προφήτου Ιωήλ (19/10), κατά την οποία ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης άγει τα ονομαστήριά του, φέτος ο Σεβασμιώτατος δεν θα λειτουργήσει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης την ημέρα της εορτής του, ούτε θα δεχθεί ευχές στο Επισκοπείο».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων