09/07/2021 09/07/2021 Η Ιερά Μητρόπολις Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας εξέδωσε το έργο «Ιεραί Ακολουθίαι – Βίος και Θαύματα του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης». Πρόκειται για την πλήρη Ακολουθία του προσφάτως αγιοκαταταχθέντος (23.6.2020) Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης καθώς και τις ακολουθίες του Παρακλητικού Κανόνος, των Χαιρετισμών και των Εγκωμίων καθώς επίσης και ειδικής Ευχής, ποιήματα του Σεβ. Μητροπολίτου...
09 Ιουλίου, 2021 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2021 - 16:58

«Ιεραί Ακολουθίαι-Βίος και Θαύματα του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης”

Διαδώστε:
«Ιεραί Ακολουθίαι-Βίος και Θαύματα του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης”

Η Ιερά Μητρόπολις Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας εξέδωσε το έργο «Ιεραί Ακολουθίαι – Βίος και Θαύματα του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης».

Πρόκειται για την πλήρη Ακολουθία του προσφάτως αγιοκαταταχθέντος (23.6.2020) Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης καθώς και τις ακολουθίες του Παρακλητικού Κανόνος, των Χαιρετισμών και των Εγκωμίων καθώς επίσης και ειδικής Ευχής, ποιήματα του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Τον Πρόλογο και τον Βίο του Αγίου συνέταξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος. Περιλαμβάνονται επίσης μαρτυρίες για το πρόσωπο του Αγίου και θαύματά του, φωτογραφικό και πλήρες μουσικό παράρτημα. Η έκδοση κοσμείται με αγιογραφίες του Αγίου και πρωτότυπα διακοσμητικά βασισμένα αποκλειστικά στα ιερά άμφια και τα ιερά κειμήλιά Του.

Όλα τα έσοδα από την διάθεση του βιβλίου θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ιεραποστολικές ανάγκες της Ιεράς Μητροπόλεως.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων