21/12/2019 21/12/2019 Με κατανυκτική αγρυπνία θα υποδεχθούν την εορτή των Χριστουγέννων οι πιστοί στην Έδεσσα μαζί με τον Επίσκοπό τους. Αναλυτικότερα την παραμονή των Χριστουγέννων (την Τρίτη) στις 17.00 θα τελεσθεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής των Χριστουγέννων στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Στις 22.00...
21 Δεκεμβρίου, 2019 - 14:38
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2019 - 13:49

Ο Μητρ. Εδέσσης θα τελέσει αγρυπνία την παραμονή των Χριστουγέννων

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Εδέσσης θα τελέσει αγρυπνία την παραμονή των Χριστουγέννων

Με κατανυκτική αγρυπνία θα υποδεχθούν την εορτή των Χριστουγέννων οι πιστοί στην Έδεσσα μαζί με τον Επίσκοπό τους.

Αναλυτικότερα την παραμονή των Χριστουγέννων (την Τρίτη) στις 17.00 θα τελεσθεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής των Χριστουγέννων στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Στις 22.00 η Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Εδέσσης (Παλαιά Μητρόπολη) χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.
Όπως κάθε χρόνο η Αγρυπνία θα μεταδοθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό 4Ε (τοπικά, δορυφορικά και μέσω του διαδικτύου).

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, στις 9.00 μ.μ., θα τελεσθεί Αγρυπνία στο ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βαροσίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων