03/06/2020 03/06/2020 Την ημέρα που η εκκλησία μας τιμάει τη μνήμη του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του Ιατρού και Ομολογητού, την Πέμπτη 11 Ιουνίου, θα πανηγυρίσει το φερώνυμο παρεκκλήσιο του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών. Κατά την Ακολουθία του Εσπερινού θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ ενώ...
03 Ιουνίου, 2020 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2020 - 12:31

Πώς θα εορταστεί ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός στα Γιαννιτσά

Διαδώστε:
Πώς θα εορταστεί ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός στα Γιαννιτσά

Την ημέρα που η εκκλησία μας τιμάει τη μνήμη του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του Ιατρού και Ομολογητού, την Πέμπτη 11 Ιουνίου, θα πανηγυρίσει το φερώνυμο παρεκκλήσιο του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών. Κατά την Ακολουθία του Εσπερινού θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ ενώ θα τελεστεί και Ιερή Λιτανεία του Αγίου Λουκά πέριξ του Ιερού Ναού.

Δείτε το αναλυτικό εορταστικό πρόγραμμα: 

Τρίτη 9 Ιουνίου

18.30 Εσπερινός και Ιερό Ευχέλαιο.

Τετάρτη 10 Ιουνίου

19.00 Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ και λιτάνευσις Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά πέριξ του ιερού ναού.

22.00 Αγρυπνία.

Πέμπτη 11 Ιουνίου

07.00 Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

18.30 Μεθέορτος Εσπερινός, Χαιρετισμοί και Εγκώμια του Αγίου Λουκά.

Παρασκευή 12 Ιουνίου

18.30: Εσπερινός και Παράκλησις εις τον Άγιον Λουκάν.

 

Δείτε τη σχετική αφίσα της Μητροπόλεως: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων