31/03/2019 31/03/2019 Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως ο Δ’ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Δελφών και Μιαούλη) Θεσσαλονίκης. Της ακολουθίας του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας, κ. Ιωήλ, ο οποίος και ήταν ο ομιλητής, αναπτύσσοντας το θέμα “Το πάθος της μνησικακίας”.                 Τον...
31 Μαρτίου, 2019 - 22:28
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2019 - 22:38

“ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Ο Εδέσσης Ιωήλ στη Θεσσαλονίκη (ηχητικό)

Διαδώστε:
“ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Ο Εδέσσης Ιωήλ στη Θεσσαλονίκη (ηχητικό)

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως ο Δ’ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Δελφών και Μιαούλη) Θεσσαλονίκης. Της ακολουθίας του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας, κ. Ιωήλ, ο οποίος και ήταν ο ομιλητής, αναπτύσσοντας το θέμα “Το πάθος της μνησικακίας”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τον Σεβασμιώτατο καλώς όρισε ο Αρχιμ. Νικόλαος Παπαγεωργίου, προϊστάμενος του ενοριακού ναού με τα εξής λόγια: “Απόψε έχουμε την χαρά και την ευλογία να αντλήσουμε δύναμη όχι μόνον από τον Τίμιο Σταυρό, αλλά και από τα λόγια του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης κ. Ιωήλ”.

 

 

Παρακάτω ακολουθεί το ηχητικό της ομιλίας του Σεβασμιωτάτου:

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ / ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων