03/09/2020 03/09/2020 Μήνυμα πίστης αλλά και ελπίδας προς τους απανταχού Ορθόδοξους έστειλε για άλλη μια φορά ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ Ιωήλ. Με αφορμή τον εορτασμό της ανακομιδης των Λειψάνων του Αγίου Νεκτάριου ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους πιστούς. Αφού αναφέρθηκε στην ιστορία της ανακομιδης των λειψάνων του Αγίου, τόνισε πως τόσο τα λείψανα όσο...
03 Σεπτεμβρίου, 2020 - 9:11
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2020 - 9:08

“Στην Εκκλησία υπάρχει υγεία και όχι ασθένειες”

Διαδώστε:
“Στην Εκκλησία υπάρχει υγεία και όχι ασθένειες”

Μήνυμα πίστης αλλά και ελπίδας προς τους απανταχού Ορθόδοξους έστειλε για άλλη μια φορά ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ Ιωήλ.

Με αφορμή τον εορτασμό της ανακομιδης των Λειψάνων του Αγίου Νεκτάριου ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους πιστούς. Αφού αναφέρθηκε στην ιστορία της ανακομιδης των λειψάνων του Αγίου, τόνισε πως τόσο τα λείψανα όσο και οι Ιερές εικόνες αλλά και τα άμφια των Αγίων έχουν την Χάρη του Θεού, ως εκ τούτου δεν μεταδίδουν καμία ασθένεια.

Μάλιστα ο Σεβασμιώτατος έφερε και παραδείγματα μέσα από την παράδοση της εκκλησίας, όπου δαιμόνια τράπηκαν σε φυγή.

Παράλληλα, έκανε αναφορά στο ιερότατο Μυστήριο της Θείας ευχαριστίας εξηγώντας πως μετατρέπετε ο οίνος σε αίμα Χριστού και ο άρτος στο σώμα του Κυρίου μας.

“Απ’ έξω μπορείτε να κολλήσετε ιό, μέσα στην εκκλησία όχι. Στην Εκκλησία υπάρχει υγεία και όχι ασθένειες” τόνισε ο Σεβασμιώτατος

Δείτε την ομιλία:

Πηγή: pellanews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων