07/01/2022 07/01/2022 Όρθρος, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Μέγας Αγιασμός τελέσθηκαν κατά την μεγάλη Δεσποτική εορτή των Θεοφανείων στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Συλλειτούργησαν ο Αρχιμ. Παντελεήμων Καραλάζος, Ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεως, ο Πρωτοπρ. Νικόλαος Λουδοβίκος, Καθηγητής της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, ο οποίος κήρυξε τον Θείο...
07 Ιανουαρίου, 2022 - 19:33
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2022 - 19:32

Τα Άγια Θεοφάνεια στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης

Διαδώστε:
Τα Άγια Θεοφάνεια στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης

Όρθρος, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Μέγας Αγιασμός τελέσθηκαν κατά την μεγάλη Δεσποτική εορτή των Θεοφανείων στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Συλλειτούργησαν ο Αρχιμ. Παντελεήμων Καραλάζος, Ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεως, ο Πρωτοπρ. Νικόλαος Λουδοβίκος, Καθηγητής της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, ο οποίος κήρυξε τον Θείο Λόγο, οι εφημέριοι του Ι. Ναού και διάκονοι της Ι. Μητροπόλεως.

Παρέστησαν ο Βουλευτής Πέλλας κ. Γ. Καρασμάνης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δ. Γιάννου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ι. Τζαμτζής, ο Διοικητής της 2ας Μ/Κ Μεραρχίας Υποστράτηγος Γ. Χατζηγεωργίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Π. Περδικάτσης, και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων