20/11/2021 20/11/2021 Ένα φορτηγό γεμάτο από έμπρακτη αγάπη «ξεφόρτωσε» η Ιερά Μητρόπολη Ελασσώνος, με τον πρωτοσύγκελλό της π. Βησσαρίωνα, στις φυλακές Γρεβενών. Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψη που πραγματοποιεί κλιμάκιο της γειτονικής μητρόπολης Γρεβενών, αυτήν την φορά μεταφέροντας παπούτσια, είδη ρουχισμού και τηλεκάρτες, δηλαδή υπερπολύτιμα αγαθά για τους φυλακισμένους. Αξίζει να σημειωθεί πως θεμέλιο αυτής της επίσκεψης...
20 Νοεμβρίου, 2021 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2021 - 15:23

Βοήθεια στις φυλακές Γρεβενών από την Ι.Μ. Ελασσώνος

Διαδώστε:
Βοήθεια στις φυλακές Γρεβενών από την Ι.Μ. Ελασσώνος

Ένα φορτηγό γεμάτο από έμπρακτη αγάπη «ξεφόρτωσε» η Ιερά Μητρόπολη Ελασσώνος, με τον πρωτοσύγκελλό της π. Βησσαρίωνα, στις φυλακές Γρεβενών.

Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψη που πραγματοποιεί κλιμάκιο της γειτονικής μητρόπολης Γρεβενών, αυτήν την φορά μεταφέροντας παπούτσια, είδη ρουχισμού και τηλεκάρτες, δηλαδή υπερπολύτιμα αγαθά για τους φυλακισμένους.

Αξίζει να σημειωθεί πως θεμέλιο αυτής της επίσκεψης είναι η ουσιαστική συνεργασία ανάμεσα στους Μητροπολίτες και ιερείς των δύο μητροπόλεων (Γρεβενών και Ελασσώνος), που υφίσταται εδώ και αρκετά χρόνια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων