25/01/2023 25/01/2023 Η πρώτη μηνιαία Ιερατική Σύναξη του Νέου Έτους, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου και σύσσωμου του ιερού Κλήρου της Μητρόπολης, πραγματοποιήθηκε χθες στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεως μας «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος» Πριν την έναρξη της συνάξεως ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Βασιλόπιτα εν όψει της νέας χρονιάς και ευχήθηκε στους κληρικούς της Μητροπόλεως...
25 Ιανουαρίου, 2023 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2023 - 11:19

Ιερατική Σύναξη Ιανουαρίου 2023 της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη Ιανουαρίου 2023 της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως

Η πρώτη μηνιαία Ιερατική Σύναξη του Νέου Έτους, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου και σύσσωμου του ιερού Κλήρου της Μητρόπολης, πραγματοποιήθηκε χθες στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεως μας «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος»

Πριν την έναρξη της συνάξεως ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Βασιλόπιτα εν όψει της νέας χρονιάς και ευχήθηκε στους κληρικούς της Μητροπόλεως για μια ευλογημένη, δημιουργική, και καρποφόρο χρονιά προς δόξαν της Εκκλησίας του Χριστού.

Αμέσως μετά το λόγο έλαβε ο εισηγητής της συνάξεως Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μπένος, Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως, με θέμα: «Από την περί Ιερωσύνης Διδασκαλία του Ιερού Χρυσοστόμου».

Μετά το πέρας της εισηγήσεως το λόγο έλαβε πάλι ο Σεβασμιώτατος επί της εισηγήσεως ο οποίος ανέπτυξε το θέμα σχολιάζοντας σημεία της εισηγήσεως. Εν συνεχεία ακούστηκαν παρεμβάσεις και τοποθετήσεις κληρικών επί του θέματος.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων