19/05/2020 19/05/2020 Το πρωί της 17ης Μαΐου 2020, Κυριακή της Σαμαρείτιδος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία ετέλεσε τη Θεία Λειτουργία, στον ενοριακό Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου Νικησιάνης, πλαισιωμένος από τον εφημέριο της ενορίας π. Ζαχαρία Μέγκα Αρχιερατικό Επίτροπο Παγγαίου και τους Διακόνους της Μητροπόλεως π. Παλλάδιο...
19 Μαΐου, 2020 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2020 - 9:47

Ο μέτριος αριθμός θυμάτων οφείλεται στις προσευχές των Αγίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο μέτριος αριθμός θυμάτων οφείλεται στις προσευχές των Αγίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρωί της 17ης Μαΐου 2020, Κυριακή της Σαμαρείτιδος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία ετέλεσε τη Θεία Λειτουργία, στον ενοριακό Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου Νικησιάνης, πλαισιωμένος από τον εφημέριο της ενορίας π. Ζαχαρία Μέγκα Αρχιερατικό Επίτροπο Παγγαίου και τους Διακόνους της Μητροπόλεως π. Παλλάδιο Ζαχαρούδη και π. Αθανάσιο Γουσίδη.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Ποιμενάρχης εκήρυξε το Θείο Λόγο προς το πολυπληθές εκκλησίασμα, δια την διατρέξασα δοκιμασία. Στο τέλος της ακολουθίας εψάλη επιμνημόσυνος δέησις για τους κοιμηθέντας αδελφούς εκ της ενσκηψάσης πανδημικής νόσου.

«Εις το να έχουμε έναν μέτριον αριθμό θυμάτων, ασθενών που κατέληξαν, οφείλεται αυτό στις προσευχές των Αγίων» είπε ο Σεβασμιώτατος.

Το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου κατά τη Θεία Λειτουργία:

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων