24/04/2019 24/04/2019 Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, τελέσθηκε η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως. Την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος υπό του Ιερέως του Ναού π. Κοσμά Θασίτη και του Διακόνου π. Αθανασίου Γουσίδη, παρουσία ευλαβών πιστών της πόλεως. Στο τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος...
24 Απριλίου, 2019 - 13:03

Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία στην Ελευθερούπολη

Διαδώστε:
Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία στην Ελευθερούπολη

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, τελέσθηκε η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως. Την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος υπό του Ιερέως του Ναού π. Κοσμά Θασίτη και του Διακόνου π. Αθανασίου Γουσίδη, παρουσία ευλαβών πιστών της πόλεως. Στο τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους παρισταμένους με υγεία όλοι να διαπλεύσωμε τις Άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδος και αισίως να εορτάσουμε την Λαμπροφόρο Ανάσταση του Κυρίου μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων