17/05/2021 17/05/2021 Το πρωί της 16ης Μαϊου 2021, Κυριακή των Μυροφόρων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, στον Προσκυνηματικό Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Ελευθερουπόλεως πλησίον του ιστορικού υπόσκαπτου Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο, τον εφημέριο του ναού π. Ιωάννη Λιγνό και τον...
17 Μαΐου, 2021 - 11:56
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2021 - 11:37

Στα πρόπυλα τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νεκτάριο Ελευθερούπολης

Διαδώστε:
Στα πρόπυλα τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νεκτάριο Ελευθερούπολης

Το πρωί της 16ης Μαϊου 2021, Κυριακή των Μυροφόρων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, στον Προσκυνηματικό Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Ελευθερουπόλεως πλησίον του ιστορικού υπόσκαπτου Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο, τον εφημέριο του ναού π. Ιωάννη Λιγνό και τον Διάκονο της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο.

Η Θεία Λειτουργία λόγω των περιοριστικών μέτρων τελέσθηκε στα προπύλαια του Ιερού Ναού και οι πιστοί με αποστάσεις παρακολούθησαν την θεία Λειτουργία στον προαύλιο χώρο του Ναού.

Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης προς το πολυπληθές εκκλησίασμα, αναφερόμενος στο θάρρος και την τόλμη των Αγίων Μυροφόρων γυναικών.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τα μνημόσυνα του αειμνήστου Νικολάου Καραγιαννίδη, Ιατρού επί σειρά ετών της πόλεως και του αειμνήστου Ιωάννου Σταυρίδη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων