09/02/2023 09/02/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως ανταποκρινόμενη στην απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος θα προβεί στην συλλογή ανθρωπιστικού υλικού για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας. Όσοι επιθυμούν μπορούν από την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου μέχρι την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου να προσέρχονται στους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς και να προσφέρουν τα ακόλουθα είδη: Καινούργια κλινοσκεπάσματα...
09 Φεβρουαρίου, 2023 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2023 - 10:53

Συγκέντρωση τροφίμων για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας από την Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Συγκέντρωση τροφίμων για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας από την Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως

Η Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως ανταποκρινόμενη στην απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος θα προβεί στην συλλογή ανθρωπιστικού υλικού για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας.

Όσοι επιθυμούν μπορούν από την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου μέχρι την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου να προσέρχονται στους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς και να προσφέρουν τα ακόλουθα είδη:

  • Καινούργια κλινοσκεπάσματα (παπλώματα, κουβέρτες)
  • Εμφιαλωμένο νερό
  • Ζυμαρικά – ρύζι – όσπρια
  • Γάλα μακράς διαρκείας

Το προσφερόμενο υλικό θα συγκεντρωθεί από την Ιερά Μητρόπολη και εν συνεχεία θα προωθηθεί στην Φιλανθρωπική οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», προκειμένου να αποσταλεί άμεσα στις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.

Η Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως παρακαλεί όλους να ανταποκριθούμε σε αυτή την πανστρατιά αγάπης και έμπρακτης συμπαραστάσεως προς τους πληγέντες μέσω της συγκεντρώσεως υλικής βοήθειας σε συνεργασία με τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Πολιτείας, τις διπλωματικές αρχές και τις πληγείσες αδελφές Εκκλησίες, ώστε να αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη και την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων