19/07/2019 19/07/2019 Την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, τέλεσε την ακολουθία των Θυρανοιξίων και τον Εσπερινό της εορτής της Αγίας Μαρίνης στο εξωκλήσι επ’ ονόματι της Αγίας Μαρίνης της ενορίας Αγίου Γεωργίου Νέας Ηρακλείτσης, πλαισιωμένος υπό Ιερέων και Διακόνων της Μητροπόλεως. Τον Θείο Λόγον κήρυξε ο Σεβασμιώτατος προς τους ευσεβείς χριστιανούς που...
19 Ιουλίου, 2019 - 11:15

Θυρανοίξια εξωκλησίου από τον Μητρ. Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Θυρανοίξια εξωκλησίου από τον Μητρ. Ελευθερουπόλεως

Την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, τέλεσε την ακολουθία των Θυρανοιξίων και τον Εσπερινό της εορτής της Αγίας Μαρίνης στο εξωκλήσι επ’ ονόματι της Αγίας Μαρίνης της ενορίας Αγίου Γεωργίου Νέας Ηρακλείτσης, πλαισιωμένος υπό Ιερέων και Διακόνων της Μητροπόλεως.

Τον Θείο Λόγον κήρυξε ο Σεβασμιώτατος προς τους ευσεβείς χριστιανούς που είχαν κατακλύσει τον λόφο της Νέας Ηρακλείτσας αναφερόμενος στον βίο της τιμώμενης Αγίας.

Τέλος επί παρουσία των αρχών του τόπου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη συνεχάρη τον Εφημέριο του Ναού Αρχιμανδρίτη π. Χριστόδουλο Αναγνωστόπουλο και τους συνεργάτες του για την ανέγερση του εξωκλησίου, καθώς επίσης και τον Δήμο Παγγαίου για την σημαντική συμβολή τους στο έργο.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων