18/12/2018 18/12/2018 Με κατάνυξη τελέσθηκε η ακολουθία της Τριθέκτης(Κοντάκιο των Χριστουγέννων), για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το εσπέρας της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου 2018 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος χοροστάτησε στην Ακολουθία, η οποία είναι ακολουθία του Βυζαντινού Κοσμικού Τυπικού που ψαλόταν στο Ναό της του Θεού Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως,...
18 Δεκεμβρίου, 2018 - 19:38

Απονομή πτυχίων στην Καρδίτσα

Διαδώστε:
Απονομή πτυχίων στην Καρδίτσα

Με κατάνυξη τελέσθηκε η ακολουθία της Τριθέκτης(Κοντάκιο των Χριστουγέννων), για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το εσπέρας της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου 2018 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος χοροστάτησε στην Ακολουθία, η οποία είναι ακολουθία του Βυζαντινού Κοσμικού Τυπικού που ψαλόταν στο Ναό της του Θεού Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως, συμπαραστατούμενος υπό τους Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Αμφιλόχιο Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς μας Μητροπόλεως, Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Στάμο, Αρχιερατικό Επίτροπο Καρδίτσης, τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρεσβύτερο π. Παναγιώτη Καλλιώρα, υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς μας Μητροπόλεως και τους Διακόνους.

Τους ύμνους της Ακολουθίας έψαλε ο Χορός της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» της Ιεράς μας Μητροπόλεως υπό τη Χοραρχία του κ. Ιωάννου Παπαχρόνη, Διευθυντού και Καθηγητού της Σχολής.

Μετά το πέρας της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος απένειμε τους τίτλους σπουδών, Πτυχίο και Διπλώματα, στους επιτυχόντες σπουδαστές της Σχολής κατά το περασμένο σχολικό έτος 2017-2018.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων